Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderen nabij Alkmaar

Wilt u vergaderen in Alkmaar of omgeving? Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo beschikt over 20 multifunctionele zalen die in totaal een capaciteit bieden van 1000 personen. Voor iedere gelegenheid is er een passende zaal, van conferentie tot bedrijfsjubileum. Bovendien staat ons enthousiaste team graag voor u klaar.

Geslaagde bijeenkomst

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo is het mogelijk om meerdere dagen bijeen te komen en kunt u uiteraard zakelijk overnachten in het hotel. Tevens is het à la carte restaurant beschikbaar voor een zakelijk diner of feestelijk evenement. De verschillende vergaderruimtes beschikken over moderne audiovisuele apparatuur en airconditioning.

De vergaderzalen zijn onder andere geschikt voor:

 • Vergaderingen
 • Trainingen
 • Presentaties
 • Congres/seminar
 • Beurzen
 • Recepties
 • Evenementen
 • Feesten en partijen
 • Huwelijk
 • Teambuilding

Praktische informatie

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo biedt vele mogelijkheden voor vergaderingen en bijeenkomsten. Het hotel is goed bereikbaar vanaf de snelweg en beschikt bovendien over 300 parkeerplaatsen waar u gratis gebruik van kunt maken. Tijdens uw verblijf maakt u gebruik van gratis WiFi door het hele hotel.

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Zalen 

20 multifunctionele vergaderzalen tot 1000 personen - 41 hotelkamers

 

Theater

Tot 500 personen

Cabaret

Tot 300 personen

School

Tot 200 personen

U-vorm

Tot 40 personen

Carré

Tot 46 personen

Diner

Tot 500 personen

Receptie

Tot 1000 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant Heiloo worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

 • Volg een kookworkshop samen met uw collega's
 • Sla een balletje op Golfclub Heiloo
 • Maak een stadswandeling door Alkmaar

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Foto's en video's 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.